Bruidskapsel

Het mooiste kapsel, voor uw mooiste dag

In onze salon in Voorburg kunt u terecht voor een prachtig bruidskapsel. Onze kappers zorgen voor en compleet en perfect plaatje.

Op uw mooiste dag, wilt u uiteraard een bijzondere look. Zij adviseren welke stijl bij u en uw jurk past. Heeft u een klassieke of moderne jurk, een sluier of een sleep? Op basis van alle details die u hen geeft, verzorgen zij een bruidskapsel dat past bij de mooiste dag van uw leven. Indien u dat wilt, verwerken ze bloemen of andere accessoires in uw haar, alles is mogelijk. Ze stijlen uw kapsel bovendien zo, dat u er op de dag zelf geen zorgen over heeft.

Enkele weken voor de trouwdatum maken we een afspraak voor uw proefkapsel. Deze afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. Heeft u een foto van uw jurk? Dan vragen wij u die mee te nemen zodat wij het perfecte plaatje kunnen creëren.

Is alles geheel naar wens dan plannen we de afspraak voor uw trouwdag. Ook buiten de reguliere openingstijden kunt u op uw trouwdag gestyled worden. Vanzelfsprekend zorgen wij dat u op die dag ruim op tijd klaar bent.

Kosten

De kosten voor uw bruidskapsel:

De kosten voor deze twee afspraken zijn € 225,-
Voor alleen een proefkapsel bedragen de kosten € 125,- (1.5 uur)

Iedereen die op de dag meekomt met de bruid krijgt 10% korting op de normale prijs.

Responsive design by Surlinio Teksten: Etiquette à la carte